Refunderingspolitik

Vi har 30 dages returret. Det betyder, at du har 30 dage, efter modtagelse af din vare, til at anmode om en returnering.

For at være berettiget til returnering, skal din vare være i samme stand, som du modtog den. Det vil sige, at produktet skal være ubrudt, ubrugt stand med oprindelige mærker i samt i dens originale emballage. Du skal også bruge kvitteringen eller købsbeviset.

For at starte en returnering kan du kontakte os på support@thelastingshape.com.

Hvis din returnering accepteres, sender vi dig instruktioner om, hvordan og hvor du skal sende din pakke. Varer, der sendes tilbage til os uden først at have anmodet om returnering, vil ikke blive accepteret.

Du kan altid kontakte os for ethvert returneringsspørgsmål på support@thelastingshape.com

Skader og problemer
Undersøg venligst din ordre ved modtagelse og kontakt os straks, hvis varen er defekt, beskadiget eller hvis du modtager den forkerte vare, så vi kan vurdere problemet og rette op på det.

Udsalgsvarer

Vi returnerer ikke udsalgsvarer, og det er ikke muligt at bytte din vare om til en anden størrelse. 

Undtagelser / ikke-returnerbare varer
Visse typer varer kan ikke returneres. Det er blandt andet gældende ved tilpassede produkter, herunder specialordrer eller personaliserede ordrer, digitale produkter og andre ligestillede ordrer.

Vi returnerer ikke gavekort.

Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål.

Udvekslinger
Den hurtigste måde at sikre, at du får, hvad du ønsker, er at returnere den vare, du har, og når returneringen er accepteret, foretage et separat køb for den nye vare.

Digitale produkter
Præfabrikerede produkter: Undersøg venligst din ordre ved modtagelse og kontakt os straks, hvis; har problemer med downloadlinket, hvis du modtager det forkerte produkt som i beskrivelsen, hvis du ikke forstod hvad det var du købte, så vi kan vurdere problemet og rette op på det.

Tilpassede produkter: Kontakt os venligst med det samme, hvis dit produkt ikke er som du har bestilt, hvis du ikke forstod, hvad det var, du købte, så vi kan vurdere problemet og rette op på det.


Tilbagebetalinger
Vi giver dig besked, når vi har modtaget og inspiceret din returnering, og giver dig besked, om refusionen blev godkendt eller ej. Hvis godkendt, vil du automatisk blive refunderet på din oprindelige betalingsmetode. Husk, at det kan tage noget tid for din bank eller dit kreditkortselskab at behandle og bogføre refusionen.